Full Partners

Full Partners zijn (zorg)instellingen die het Prokkelen een warm hart toedragen. Zij gebruiken Prokkel als laagdrempelig instrument voor het realiseren van (meer) inclusieve samenleving. Cliënten worden hierbij actief betrokken, onder meer doordat zij Prokkelambassadeur binnen hun instelling kunnen worden.

De Full Partners leveren zowel een personele als financiële bijdrage, zodat de Prokkelweek als voorbeeld en inspiratie kan dienen voor vele anderen in de samenleving. Samen met de Prokkelpartners uit het bedrijfsleven, zoals CMS, MVO Nederland en USG Restart, vormen zij de Raad van maatschappelijke partners van de stichting.

Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, NOVO, Promens Care,  Stichting SWZ, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza, Abrona, Aveleijn, Reinaerde, Estinea, Baalderborg Groep, Pameijer, Amerpoort, Vanboeijen en Ieder(in) hebben zich als Full Partner aangesloten.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Geïnteresseerd om Full Partner te worden?  Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marian Geling (marian@prokkel.nl, 06-27057594).

 

 logo-humanitas-DMH
logo-novo
 promens care SWZ
 hartekamp Drukwerk
 ORO - logo ziet kansenSiza logo
 Abrona logo logo Aveleijn
 reinaerdelogorgb_edit_256_72ppi 
 BaalderborgGroep logo pam-logo-90jaar-rgb-72dpi-zoalsjij
 Amerpoort logo 
 

 

Ga snel naar:

Ga terug naar de vorige pagina Over ons  >>>