Prokkel netwerkbijeenkomst Noord-Brabant 2020 -> Den Bosch

Datum: donderdag 30 januari 2020
Tijd: 15.00-17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Locatie: Provinciehuis
Adres: Brabantlaan 1, 5216 TV Den Bosch


Ontdek wat jij kunt doen tijdens de Prokkelweek 

Prokkel, een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Prokkelen gebeurt natuurlijk het hele jaar door, maar één week in het jaar zetten we daar de schijnwerpers op. In 2020 is de Prokkelweek van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni. Tijdens deze week organiseren allerlei mensen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen koken. Of misschien samen muziek maken of samen werken. Samen Prokkelen dus! In het bedrijfsleven, met de buurt, op school. Alles kan! De Prokkelweek is een laagdrempelig instrument voor integratie, participatie en inclusie. Een week die vaak het begin is van een verandering. 

Kom jij uit Noord-Brabant en wil jij kennismaken met enthousiaste Prokkelaars? En met de mogelijkheden die de Prokkelweek jou, je bedrijf of organisatie biedt? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst in Den Bosch! Deelname is gratis.

 

Programma:

  • Opening: welkomstwoord door een vertegenwoordiger van de provincie;  
  • Voorstelronde: kennismaken met elkaar: aan de hand van een leuke werkvorm, verzorgd door ervaringsdeskundigen van ASVZ en ORO;
  • Presentatie van de Prokkelweek: wat houdt de Prokkelweek in, aangevuld met praktische tips en handreikingen;
  • Netwerkspel: ervaringen delen: hoe kun je de Prokkelweek aan laten sluiten bij jouw doelen, zowel persoonlijk als van je organisatie.
Datum30-01-2020 15:00 tot 17:00
LocatieBrabantlaan 1, 5216 TV Den Bosch
AanmeldenAanmeldformulier