Prokkel netwerkbijeenkomst Zeeland 2020 -> Middelburg

Datum: donderdag 30 januari 2020
Tijd: 9.30-11.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
Locatie: Gemeente Middelburg: stadskantoor
Adres: Kanaalweg 3, 4337 PA Middelburg


Ontdek wat jij kunt doen tijdens de Prokkelweek 

Prokkel, een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Prokkelen gebeurt natuurlijk het hele jaar door, maar één week in het jaar zetten we daar de schijnwerpers op. In 2020 is de Prokkelweek van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni. Tijdens deze week organiseren allerlei mensen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen koken. Of misschien samen muziek maken of samen werken. Samen Prokkelen dus! In het bedrijfsleven, met de buurt, op school. Alles kan! De Prokkelweek is een laagdrempelig instrument voor integratie, participatie en inclusie. Een week die vaak het begin is van een verandering. 

Kom jij uit Zeeland en wil jij kennismaken met enthousiaste Prokkelaars? En met de mogelijkheden die de Prokkelweek jou, je bedrijf of organisatie biedt? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst in Middelburg! Deelname is gratis.

 

Programma:

  • Opening: welkomstwoord door wethouder Carla Doorn-Roosenburg;   
  • Voorstelronde: kennismaken met elkaar: aan de hand van een leuke werkvorm verzorgd door ervaringsdeskundigen van Zuidwester;
  • Presentatie van de Prokkelweek: wat houdt de Prokkelweek in, aangevuld met praktische tips en handreikingen;
  • Netwerkspel: ervaringen delen: hoe kun je de Prokkelweek aan laten sluiten bij jouw doelen, zowel persoonlijk als van je organisatie.
Datum30-01-2020 9:30 tot 11:30
LocatieKanaalweg 3, 4330 LA Middelburg
AanmeldenAanmeldformulier