Full Partners

Full Partners zijn (zorg)instellingen die het belangrijk vinden dat er één week in het jaar specifiek aandacht gevraagd wordt voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij gebruiken de Prokkelweek als laagdrempelig instrument voor het realiseren van een (meer) inclusieve samenleving. Cliënten worden hierbij actief betrokken, onder meer doordat zij meedenken en -doen bij het organiseren van activiteiten.

De Full Partners leveren zowel een personele als financiële bijdrage en zorgen er zo voor dat de Prokkelweek als voorbeeld en inspiratie dient voor vele anderen in de samenleving. Zij trekken daarin op met de Prokkelpartners uit het bedrijfsleven, zoals CMS, Nuon, Sodexo en USG Restart. Met elkaar vormen zij de Raad van maatschappelijke partners van de stichting, die elkaar één keer per jaar ontmoet onder inspirerende begeleiding van ervaringsdeskundigen van de LFB.

Cordaan, ‘s Heeren Loo, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, SWZ, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza, Abrona, Aveleijn, Reinaerde, Estinea, Baalderborg Groep, Amerpoort, Vanboeijen, Stichting Prisma, Triade, De Zijlen, Dichterbij en ASVZ hebben zich als Full Partner aangesloten.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Geïnteresseerd om Full Partner te worden?  Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marian Geling (marian@prokkel.nl, 06-27057594).

 

 logo-humanitas-DMH
SWZ
 hartekamp Drukwerk
 ORO - logo ziet kansen Siza logo
 Abrona logologo Aveleijn
 reinaerdelogorgb_edit_256_72ppi 
 BaalderborgGroep logo Amerpoort logo
  
  
  

 

Ga snel naar:

Ga terug naar de vorige pagina Over ons  >>>