BeleidsProkkels bij Restart en UWV met als thema: werk

In de aankomende Prokkelweek worden er BeleidsProkkels georganiseerd op meerdere plekken in het land. Graag willen je wijzen op twee nieuwe BeleidsProkkels, waar je je voor kunt aanmelden. Deze BeleidsProkkels gaan over werk:

Zo is er op donderdag 15 juni een BeleidsProkkel bij Restart in Almere > klik hier. Vind je het leuk om te praten over werk? Of wat voor jou belangrijk is bij werk? Dan is deze BeleidsProkkel misschien wel wat voor jou. Er is plaats voor zes personen. De dag bestaat uit een ontvangst, een workshop en een lunch. Bovendien zul je robot Pepper ontmoeten!

Ook bij het UWV in Amsterdam is er dit jaar een BeleidsProkkel > klik hier. Bij deze BeleidsProkkel ga je met medewerkers van het UWV in gesprek over uitkeringen rondom werk. Hoe voeren ze dit beleid uit en wat betekent dit voor mensen die een uitkering krijgen? Aan deze BeleidsProkkel kunnen vier tot zes mensen meedoen.

Als je interesse hebt om mee te doen aan een van deze BeleidsProkkels, dan kun je je opgeven bij Sharon (sharon@prokkel.nl). Zij houdt de aanmeldingen bij en zal kijken of er nog een plek voor je is. Uiteraard neemt ze vervolgens contact met je op.

En wie weet zien je we jou op donderdag 15 juni!

Zelf een BeleidsProkkel organiseren? Dat kan natuurlijk ook. Goed voorbeeld doet goed volgen: het kan interessant zijn voor gemeenten en grotere bedrijven, die actief bezig zijn met de participatiewet.