Gratis promotiepakket bij aanmelden Prokkel

Ook dit jaar hebben we weer een gratis Prokkel promotiepakket om je activiteit meer zichtbaar te maken.

De volgende materialen zijn verkrijgbaar:

  • Prokkel vlag
  • Prokkel slingers
  • Prokkel ballonnen

Wanneer je een Prokkel aanmeldt, vragen wij je welke materialen je graag wil ontvangen. Maar let op … we hebben geen oneindige voorraad. Per Prokkelactiviteit is één vlag en één setje slingers. Echter, als je nog een vlag hebt van voorgaande jaren, dan kun je die natuurlijk nog steeds gebruiken. Laat het ons even weten als je nog een vlag hebt.

Wij hebben nog ballonnen, die sturen we alleen op verzoek toe. Je kunt je activiteit er leuk mee aankleden, maar ze zijn ook wel slecht voor het milieu. Let er daarom bij je Prokkel op dat er geen ballonresten in de natuur achterblijven.

Dit jaar worden de promotiepakketten ingepakt en verstuurd via WAGU in Gendringen. WAGU is een werk- en activiteitenlocatie van Estinea en wij zijn ze erg dankbaar dat ze dit voor ons willen doen!

De medewerkers van de WAGU zullen tussen 15 mei en 6 juni de pakketten inpakken en versturen. Het is daarom handig als je voor die tijd je Prokkel hebt aangemeld, zodat we het op tijd aan hen kunnen doorgeven. Want het zou toch jammer zijn als je je Prokkel niet kunt versieren.