Meer locaties van Prokkel Netwerkbijeenkomsten bekend

Onlangs maakten we bekend dat de provinciale Prokkel Netwerkbijeenkomst van de provincie Noord-Holland plaats zal vinden in Grand Café Genieten in Amsterdam. Inmiddels zijn er al meer locaties bekend! Alle bijeenkomsten zijn in de tweede helft van januari. Je kunt je hier aanmelden.

We trappen op woensdag 17 januari in Arnhem af, bij het ROC Rijn IJssel, locatie Kronenburgsingel. Iedereen uit Gelderland is hartelijk welkom op deze bijeenkomst. Een dag later, op donderdag, is het Huis voor de Kunsten in Roermond de plek waar de Prokkel Netwerkbijeenkomst wordt gehouden voor de provincie Limburg.

Op dinsdag 23 januari komen we behalve Amsterdam ook naar Amersfoort. Daar wordt de bijeenkomst voor de provincie Utrecht gehouden op het hoofdkantoor van Stichting Philadelphia Zorg, een van de Full Partners van Stichting Prokkel.

Ook op woensdag 24 januari zijn er twee bijeenkomsten. ’s Morgens zijn we in Friesland. We hebben daar de beschikking over de raadszaal van het gemeentehuis van Smallingerland, in Drachten. Alle Friezen zijn daar ‘fan herte wolkom’! En we blijven deze dag in het noorden des lands, want we gaan ook naar Assen, in Drenthe. Daar vindt de Prokkel Netwerkbijeenkomst plaats op het terrein van Vanboeijen (ook Full Partner), in het pastoraal centrum ‘De Duif’.

Tot slot zijn we op dinsdag 30 januari in de provincie Zeeland. Net als de voorgaande jaren mogen we weer gebruik maken van de raadszaal in het Stadskantoor van de gemeente Goes. Dit is  elk jaar goed bevallen, dus we zijn blij dat we daar wederom terechtkunnen.

Overzicht van de bijeenkomsten die tot nu toe bekend zijn (en waar je je voor kunt aanmelden!!):

Aanmelden: klik hier
Uitnodigen: nodig vooral ook anderen uit. Bijvoorbeeld via Facebook. Hoe meer deelnemers, hoe beter!

Uiteraard wordt ook in de overige provincies een Prokkel Netwerkbijeenkomst georganiseerd. Hou de website en sociale media in de gaten voor meer aankondigingen!