Aan de lunchtafel met gemeente Amsterdam

Mensen met een (lichte) verstandelijke beperking gaan tijdens de Prokkelweek lunchen met ambtenaren van gemeente Amsterdam. Samen schuiven ze aan bij Grand Café Genieten voor een heerlijke lunch. Want het is gezellig om samen te lunchen en ondertussen elkaar beter te leren kennen!

Waar: Grand Cafe Genieten
Adres: Oranje-Vrijstaatplein 2, Amsterdam
Tijd: 13.00 – 14.30

Vind jij het leuk om mee te lunchen? Mail naar Monique om je aan te melden: mniezen@stichtingprisma.nl of bel 06-21806016

Prokkel Netwerk Amsterdam
Zorgorganisaties in Amsterdam hebben de handen ineengeslagen en gaan met elkaar de Prokkelweek gebruiken om duurzame verbindingen tot stand te brengen in Amsterdam. Het initiatief is genomen een regionaal Prokkelnetwerk op te richten: 'Prokkelweek Netwerk Amsterdam'. Er worden verbindingen gelegd tussen mensen met en zonder beperking: rondom werk, vrije tijd, wonen en zorg.

De deelnemers met een lichte verstandelijke beperking worden via het Prokkel Netwerk Amsterdam uitgenodigd vanuit verschillende organisaties:
– Amsta
– Cliëntenbelang Amsterdam
– Cordaan
– 's Heeren Loo
– Humanitas DMH
– Lijn 5
– Ons Tweede Thuis
– Orion
– Philadelphia
– Prisma

Het netwerk wil de Prokkelweek van 2018 gebruiken om het netwerk zichtbaar te maken, evenals alle activiteiten die er in Amsterdam zijn. Voor cliënten én voor bedrijven.

Jaar2018
Datum05-06-2018
LocatieSodexo - Grand Cafe Genieten
AdresOranje-Vrijstaatplein 2, 1093 NG Amsterdam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon