Accordeonvereniging De Optimisten prokkelt in Goor

Accordeonvereniging De Optimisten uit Delden organiseert, op vrijdagochtend 8 juni, samen met De Roos in Goor een Prokkel. De Roos is een dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Van 10.00 tot 12.00 uur verzorgen De Optimisten een gezellig programma met veel bekende meezingers. Op het programma staan onder meer “De Woonboot” en “Jan Klaassen De Trompetter” Het blijft niet allen bij het meezingen. Speciaal voor de bezoekers van De Roos is er een dansvloertje. Er kan ook gedirigeerd worden. De echte muzikant mag zelfs achter het drumstel kruipen. Wie weet wordt er nog een muzikaal talent ontdekt op deze vrijdagochtend? Het beloofd een dolle boel te worden.
Al met al een echte Prokkel waarbij mensen met en zonder beperking een gezamenlijke en vooral aanstekelijke ochtend organiseren. Bezoekers van kinderboerderij “Het Kukelnest” en de buren, kinderdagverblijf “Triangel”, zijn uitgenodigd voor deze Prokkel. Voor deze ochtend hebben de deelnemers van De Roos een echte “Prokkeltaart”gebakken waar alle liefhebbers van kunnen smullen. Vindt u het leuk om erbij te zijn? Dat kan. U bent van harte welkom bij DAC De Roos. Rozenstraat 1. 7471 JM Goor. De koffie staat klaar.
Meer informatie over de Prokkel driedaagse op 7, 8 en 9 juni bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hof van Twente, tel 0547 260100 m. 06 34036112.

Jaar2012
Datum08-06-2012
LocatieGoor
Contactpersoon
E-mail
Telefoon