Activiteiten carrousel in Barendrecht

Op dinsdag 13 juni van 10.00-15.00u. bieden 2e jaars studenten van het Albeda College, opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg, allerlei activiteiten aan op locatie Aksent van Humanitas Barendrecht. 

Naast stoelendans en hoepeldans wordt er een dans ingestudeerd op het liedje 'Bewegen is gezond'. Ook wordt er een 'prokkel-trekpop' geknutseld, gaan we cake versieren en er is een echte Bingo!

De medewerkers van het dagcentrum kunnen kiezen uit een ochtend- en een middagactiviteit en worden die dag gekoppeld aan kinderen van basisschool De Draaimolen. Ze gaan in teams samen een activiteit uitvoeren onder begeleiding van de studenten van het Albeda College. Het belooft een gezellige, afwisselende en bovenal prikkelende ontmoetingsdag te worden. 

We sluiten af met disco voor alle medewerkers en kinderen. De ouders van de kinderen kunnen dan komen kijken hoe leuk het is om samen te werken. We hopen dat hierdoor mooie contacten ontstaan tussen de kinderen uit de buurt en hun ouders, met de medewerkers van het dagcentrum. Dat is onze samenleving.

Jaar2017
Datum13-06-2017
LocatieBachlaan 14, 2992 GK Barendrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon