Amerpoort actief in de Prokkelweek 2018

Prokkels Amerpoort:

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is de missie van Amerpoort. We werken daaraan met cliënten en met iedereen die voor hen belangrijk is: familie, buren en vrijwilligers. Zodat zij net als anderen mee kunnen doen in de samenleving. Dit doen we in de provincies Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi. Kijk voor meer informatie op www.amerpoort.nl
 
Tijdens de Prokkelweek werken we daarom ook graag samen met andere bedrijven en organisaties. Zo doen we ook dit jaar weer mee met de Prokkelsterrenslag op maandag 4 juni. Het team bestaat uit bewoners van Amerpoort én Humanitas gekoppeld aan het bedrijf VGN uit Utrecht. Vorig jaar hebben we een geprokkeld met Paleis Soestdijk, gemeente Hilversum, studenten van het ROC en zijn we naar het ministerie van OCW en het bedrijf Rhode & Grahl geweest.

Amerpoort doet dit jaar weer mee aan diverse BeleidsProkkels: bij de Nationale ombudsman, het Ministerie van Justitie en Veiligheid en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ervaringsdeskundigen Harry en Idman gaan naar de Prokkelstagedag bij de Eerste en Tweede Kamer.

 
Door hieraan mee te doen, ontstaan er nieuwe contacten. Het vergroot het netwerk van de cliënt. Bovendien krijgen werknemers van de bedrijven waarmee we samenwerken een beeld van de kwaliteiten die mensen met een verstandelijke beperking hebben. En dat zijn er heel veel!
Jaar2018
Datum04-06-2018 t/m 09-06-2018
LocatieNieuwenoordlaan 12 , 3744PA Baarn
Contactpersoon
E-mail
Telefoon