Amerpoort actief in de Prokkelweek

Ook Amerpoort heeft weer Prokkels georganiseerd dit jaar, waarbij ontmoetingen en inspiratie centraal staan:

  • Cursisten van LeOn (Amerpoort locatie Hilversum) gaan samen met MBO studenten Zorg en Welzijn een activiteit organiseren voor ambtenaren op het gemeentehuis van Hilversum.
  • Cliënten van LeOn doen mee aan de BeleidsProkkel bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zij gaan in gesprek over levenlang leren. Hoe kun je er voor zorgen dat je je kunt blijven ontwikkelen? Waarom is dat belangrijk en hoe kun je dat opnemen in beleid?
  • Op woensdag 14 juni gaan de ervaringsdeskundigen en coaches van de Amerpoort met elkaar Prokkelen. Dat doen ze door samen te werken, samen te leren, en te kijken wat ze bijvoorbeeld voor andere mensen kunnen betekenen.
  • Er gaat dit jaar ook geprokkeld worden bij Paleis Soestdijk; 20 cliënten van Amerpoort worden gekoppeld aan werknemers van Paleis Soestdijk. Ze zullen klaargestoomd worden tot echte gastheer/gastvrouw, garderobe medewerker, winkel bediende, en ga zo maar door.
  • Amerpoort doet met cliënten mee aan de ProkkelSterrenslag bij de aftrap van de Prokkelweek
  • Cliënten van Amerpoort doen mee aan de BeleidsProkkel in de Tweede Kamer en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Door met elkaar in contact te komen ontstaan er verbindingen en kan iedereen van elkaar leren; zowel cliënten, medewerkers als studenten, buurtbewoners, en ga zo maar door. Zo kan iedereen ervarend leren, en inspirerend naar huis gaan.

Jaar2017
Datum12-06-2017 t/m 17-06-2017
LocatieAmerpoort centraal bureau
AdresNieuwenoordlaan 12 , 3744PA Baarn
Contactpersoon
E-mail
Telefoon