Baalderborg Groep en de Prokkelweek – Hardenberg

Cliënten en medewerkers van de Baalderborg Groep hebben zich laten inspireren door de Prokkelweek, en hebben samen verschillende activiteiten georganiseerd in het teken van de week van het Prokkelen.

  • Cliënten van de Baalderborg Groep organiseren een zomermarkt bij Activiteitencentrum De Holte op de Roeterskamp (locatie van de Baalderborg Groep) in Hardenberg, op woensdag 14 juni. Er zullen dingen te eten zijn, maar je kunt ook spelletjes spelen of een ritje maken met een zijspan of in een koets.
  • Bij Dagbesteding de Dante in Ommen zal het tuinmeubilair worden opgeknapt met mensen uit de buurt, om elkaar tijdens een leuke klus wat beter te leren kennen.
  • Cliënten van de Baalderborggroep doen mee aan de BeleidsProkkel in de Tweede Kamer en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
  • En in Vroomshoop wordt het Doe je mee? spel gespeeld.

Door mee te doen deze activiteiten ontstaan er nieuwe verbindingen: cliënten breiden hun netwerk uit, leren nieuwe mensen kennen en zien hoe het er op andere plaatsen aan toe gaat, terwijl anderen kennis maken met de kwaliteiten en mogelijkheden van cliënten. Zo kan iedereen ervarend leren, en geinspireerd naar huis gaan.

Jaar2017
Datum12-06-2017 t/m 17-06-2017
LocatieVan Reeuwijkstraat 50, 7731 EH Ommen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon