Beleef de belevingstuin in Goor

Aan de Lintelerweg 5 te Goor zal op zaterdag 12 juni van alles te beleven en te ontdekken zijn in de sfeervolle (belevings)tuin van het monumentale pand Havezate Heeckeren. Veel mensen uit de omgeving kennen dit pand als voormalig klooster, prachtig omringd door een gracht vol eendjes. Momenteel is dit pand in gebruik door de Stichting Aveleijn en biedt het huisvesting aan 37 cliënten met een verstandelijke beperking.

 

Tussen 14.00 en 17.00 kan iedere belangstellende heerlijk komen vertoeven op één van de terrassen op de Havezate, er is een koffie- en thee schenkerij, u kunt genieten van een schitterende voorstelling in het belevingstheater of een wandeling maken over ons geuren- en kleurenpad…………wie kan er raden welke geuren je onderweg ruikt?

D.A.C. de Roos gaat rond met heerlijke hapjes en als u het wenst kunt u de zelfgemaakte cake/appelgebak proeven en een bestelling doen.

 

Speciaal voor deze dag worden er schilderwerken van verschillende kunstenaars geëxposeerd. Deze kunstenaars wonen op de Havezate en werken bij atelier artistiek in Hengelo.

 

Kinderen leven zich uit op het springkussen of gaan via het geuren-en kleurenpad naar de kinderboerderij, lekker knuffelen met de konijntjes of spelen in de speeltuin. Ook kunnen zij aan de knutseltafel een leuk aandenken maken aan deze inspirerende dag! In verband met beperkte parkeergelegenheid adviseren wij u om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Bij slecht weer verplaatsen wij de activiteiten naar binnen.

 

Jaar2010
Datum12-06-2010
LocatieLintelerweg 4, 7471LB Goor
Contactpersoon
E-mail
Telefoon