BeleidsProkkel afdeling Personeelszaken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 2019

Wil jij zien hoe de administratie werkt bij de overheid? Bijvoorbeeld hoe de ministers hun loon ontvangen? En wil jij wel eens meehelpen? Doe dan mee aan deze BeleidsProkkel!
 
De afdeling P-Direkt van het ministerie van BZK doet al jaren mee met de Prokkelweek. En ze vinden het steeds weer leuk nieuwe mensen te ontmoeten tijdens de Nationale Prokkelstagedag. Ook in 2019 doen ze weer mee. En nodigen ze je uit een dag bij ze langs te komen in Zwolle. Dan kun je zien hoe ze bij de overheid werken.

Wat doet de afdeling P-Direkt? 
Bij deze afdeling worden de personeelszaken geregeld voor werknemers van de Rijksoverheid. Dat zijn maar liefst 120.000 mensen. Denk bijvoorbeeld aan de salarisadministratie, deze wordt door P-Direkt geregeld. Zodat iedereen op tijd zijn loon krijgt. En de werknemers kunnen hier informatie krijgen over hun arbeidsvoorwaarden. 

Wat ga je die dag doen? 
Hoe de dag er precies uit gaat zien, wordt later bekend gemaakt. Heb je zelf een idee wat je daar zou willen doen of leren? Stuur een mailtje naar sharon@prokkel.nl 

De dag duurt waarschijnlijk van 10.00 uur tot 15.00 uur. 
De precieze tijden worden later bekend gemaakt. 

Meer weten of aanmelden? 
Er is plek voor 8 deelnemers met een (verstandelijke) beperking. Je mag je alleen aanmelden. Maar ook samen. Dit doe je door te bellen of mailen met ons. Je kunt ons bereiken via sharon@prokkel.nl of 06-24677785. 

Afbeeldingsresultaat voor p-direkt schenkkade 100

 

Jaar2019
Datum06-06-2019
LocatieMinisterie van Binnenlandse zaken - P-Direkt
AdresDokter Stolteweg 40, 8025 AX Zwolle
ContactpersoonSharon Willemsen
E-mailsharon@prokkel.nl
Telefoon06-24677785