BeleidsProkkel afdeling Personeelszaken UWV Hoofdkantoor in Amsterdam

Ook de afdeling Personeelszaken organiseert dit jaar een BeleidsProkkel. Zij nodigen 7 mensen uit om een dag mee te lopen. Deze Prokkel is op donderdag 7 juni.
 
Wat doet de afdeling Personeelszaken bij het UWV?
Bij het UWV werken veel medewerkers, wel bijna 20.000. Alle UWV medewerkers kunnen terecht bij de afdeling personeelszaken. Deze heet ook wel HRM (Human Resource Management). Deze afdeling zorgt ervoor dat alle medewerkers hun werk goed kunnen doen. Ze onderzoeken bijvoorbeeld hoe zij te werk gaan. En bedenken oplossingen waardoor iedereen beter kan werken. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op.
 
Het UWV vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat je elkaar met respect behandelt. Dus ook de medewerkers onder elkaar. En de klanten waarmee zij in aanraking komen. Ze onderzoeken of dit ook wel echt gebeurd. En proberen manieren te bedenken om dit te verbeteren.
 
Wat ga je doen?
Je loopt een dag mee op de afdeling HRM. En ziet hoe ze daar te werk gaan. Je kunt je ervaringen en ideeën delen over werk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wat vind jij belangrijk op de werkvloer?
  • Wat heb jij nodig om fijn te kunnen werken?
  • Hoe gaan jullie op jouw werk met elkaar om?
  • En wat zou het UWV van jou kunnen leren?

Om 14.00 uur is er een gezamenlijk fotomoment voor alle Prokkelaars die deze dag een BeleidsProkkel doen bij het UWV. Hierbij worden Prokkel certificaten uitgereikt. 

Aanmelden
Wil jij een dag meelopen met de afdeling personeelszaken van het UWV? Meld je dan aan bij Sharon. Je kunt haar mailen via sharon@prokkel.nl. Of bellen op dinsdag, woensdag en donderdag via 06 24 67 77 85.

Jaar2018
Datum07-06-2018
LocatieLa Guardiaweg 94, 1043 DL Amsterdam
ContactpersoonSharon Willemsen
E-mailsharon@prokkel.nl
Telefoon06-24677785