BeleidsProkkel directieteam UWV Amsterdam

BeleidsProkkel bij het directieteam UWV Werkbedrijf Amsterdam

Het directieteam van het UWV Werkbedrijf organiseert op donderdag 7 juni een BeleidsProkkel. Dit is bij het hoofdkantoor in Amsterdam. Hier kunnen 8 stagiairs aan meedoen. 

Wat doet het UWV Werkbedrijf? 
Het werkbedrijf houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling en re-integratie. Als je door bijvoorbeeld een beperking moeilijk aan werk komt, helpt het UWV hierbij. Dan kijken ze mee naar mogelijke banen. En hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jij ergens aan de slag kunt. Zo helpen ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En gaan ze op zoek naar bedrijven die openstaan voor werknemers met een beperking. Zodat iedereen kan meedoen.

Wat ga je doen? 

Vraag: stel je voor dat jij mag bedenken wat UWV zou moeten doen: wat is dat dan?
Dat ga je in kleine groepjes samen met een begeleider van UWV bespreken. De steekwoorden zijn dromen en wensen. 
Daarna ga je het samen met UWV uitwerken. Een voorbeeld 
Bijvoorbeeld: je wilt graag een een uitkeringsapp. Dan ga je vervolgens kijken wat er bij het UWV moet worden geregeld om dat voor elkaar te krijgen. Je ziet dan meteen hoe het werkt bij UWV. 
Natuurlijk ga je samen lunchen en krijg je een rondleiding door het gebouw. Deze BeleidsProkkel is van 10.00 tot 15.00 uur.

En om 14.00 uur is er een gezamenlijk fotomoment voor alle Prokkelaars die deze dag een BeleidsProkkel doen bij het UWV. Hierbij worden Prokkel certificaten uitgereikt. 

Aanmelden
Heb je ook zin om mee te doen aan deze workshop? Meld je dan aan bij Sharon. Je kunt haar mailen via sharon@prokkel.nl. Of bellen op dinsdag, woensdag en donderdag via 06 24 67 77 85.

Jaar2018
Datum07-06-2018
LocatieLa Guardiaweg 94, 1043 DL Amsterdam
ContactpersoonSharon Willemsen
E-mailsharon@prokkel.nl
Telefoon06-24677785