BeleidsProkkel Kenniscentrum UWV Amsterdam

BeleidsProkkel bij het Kenniscentrum van het UWV Amsterdam

Het hoofdkantoor UWV in Amsterdam organiseert in de Prokkelweek verschillende BeleidsProkkels. Zo ook bij het Kenniscentrum in Amsterdam. Deze afdeling heet SBK en staat voor Strategie, Beleid en Kenniscentrum. Ze houden zich dus met verschillende zaken bezig. Deze Prokkel is op donderdag 7 juni. En er is plek voor 7 deelnemers.

Wat doet het kenniscentrum (SBK) van het UWV?
Dit is de plek waar ze het beleid maken voor het UWV. Ze doen hier kennis op voor het UWV. En vervolgens delen ze die kennis met anderen. Zodat alle medewerkers van het UWV hun werk goed kunnen doen. Dit doen ze bijvoorbeeld door relaties van het UWV goed te onderhouden. Eigenlijk maakt dit kenniscentrum dus de verbinding tussen het UWV en de wereld daarbuiten. Ze werken bijvoorbeeld ook veel samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. En houden veranderingen in de wetten en samenleving goed in de gaten.

Wat ga je doen?
Je loopt een dag mee met de beleidsmedewerkers van het UWV. Hier ben je op de plek waar veel informatie is over het UWV en onderwerpen waar zij mee werken. Je kunt hier dus vragen stellen. En er dus achter komen hoe het UWV werkt en waarom. Andersom willen zij ook van jou leren. Door met jou in gesprek te gaan, komen ze meer te weten over jouw ideeën en ervaringen. En weten ze hoe mensen met een beperking tegen dingen aankijken. Die informatie kunnen ze dan weer meenemen in hun werk binnen het kenniscentrum.

Om 14.00 uur is er een gezamenlijk fotomoment voor alle Prokkelaars die deze dag een BeleidsProkkel doen bij het UWV. Hierbij worden Prokkel certificaten uitgereikt. 

Aanmelden?
Wil jij een dag meelopen bij het kenniscentrum van het UWV? Meld je dan aan bij Sharon. Je kunt haar mailen via sharon@prokkel.nl. Of bellen op dinsdag, woensdag en donderdag via 06 24 67 77 85.

Jaar2018
Datum07-06-2018
LocatieUWV Hoofdkantoor
AdresLa Guardiaweg 94, 1043 DL Amsterdam
ContactpersoonSharon Willemsen
E-mailsharon@prokkel.nl
Telefoon06-24677785