BeleidsProkkel Nationale ombudsman

De Nationale Ombudsman organiseert op 7 juni 2018 een BeleidsProkkel. Zij willen maar liefst 20 mensen met een beperking uitnodigen om met hen in gesprek te gaan.

Wat doet de Nationale ombudsman?
De Nationale ombudsman staat voor jou klaar als het misgaat tussen jou en de overheid. De Nationale ombudsman is onafhankelijk en onpartijdig. Bij de Nationale ombudsman werken 170 specialisten. Als er iets volgens mensen beter kan, onderzoekt de ombudsman wat er aan de hand is. Ook geeft de ombudsman advies aan de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld over hoe het anders zou moeten. De ombudsman is er ook voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Daarom organiseert ze een BeleidsProkkel. 

Waar gaat deze BeleidsProkkel over?
Dit jaar willen ze het graag met je hebben over communicatie en over samenwerking met de ombudsman zelf. Ze willen heel graag weten hoe ze het beste met jou kunnen communiceren. En met jou kunnen samenwerken. Daarnaast gaat het over schuldhulpverlening en bewindvoering. Ze horen graag jouw ervaringen met bewindvoering. En met schulden. Hoe zorg jij dat je geen schulden krijgt? En als je toch schulden hebt: hoe is dat gekomen? En welke tips heb je? Bijvoorbeeld hoe je van de schulden af komt. Of hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen schulden krijgt. Ook willen ze graag jouw ervaringen horen over bewindvoering. Wat gaat er goed. Wat zou beter kunnen?

Aanmelden
Wil jij jouw ervaringen delen? Misschien heb je tips voor de ombudsman. Of heb je zelf vragen over de Overheid. Je kunt je nu aanmelden voor deze BeleidsProkkel. Stuur een mail of bel met Sharon van de Prokkel.

Klik hier voor meer informatie over BeleidsProkkels

Jaar2018
Datum07-06-2018
LocatieBezuidenhoutseweg 151, 2594AG Den Haag
ContactpersoonSharon Willemsen
E-mailsharon@prokkel.nl
Telefoon06-24677785