Bewegen op Rijtven in Deurne met DELA en ORO

Door iets goeds te doen voor een ander geef je het leven meer betekenis. Om dat mogelijk te maken heeft coöperatie DELA in 2007 Stichting DELA Fonds opgericht. Dit jaar vindt de DELA DoegoedWeek 2018 plaats van 4 tot en met 9 juni. We organiseren deze week activiteiten met mensen met een verstandelijke, fysieke of psychische beperking. Door elkaar te ontmoeten leren we elkaar en elkaars mogelijkheden beter kennen. De ontmoeting staat deze dag centraal. We hopen dat deze ontmoetingen tot mooie goededoelenactiviteiten gaan leiden.

Op Het Rijtven wonen cliënten van alle leeftijden met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook cliënten met meervoudige, complexe beperkingen of ernstige gedragsproblematiek krijgen er de zorg, veiligheid en aandacht die ze nodig hebben. Naast woonvoorzieningen, zijn er voorzieningen voor dagbesteding en recreatie

Het Rijtven ligt in een rustige, groene omgeving aan de rand van Deurne. De rust, geborgenheid en natuur op het terrein vertegenwoordigen een kwaliteit die voor de 200 cliënten van groot belang is, maar ook voor de familie van cliënten, voor medewerkers, vrijwilligers en gasten op het terrein.

Twee teams van medewerkers van DELA gaan samen met cliënten beweegspelen doen. Het klaarzetten van de spelen, het helpen van de cliënten hiermee. De cliënten van dit deel van het Rijtven (de Noordzone) kunnen op deze manier in een voor hen veilige omgeving, bewegen. Daarnaast meehelpen met het maken van een hapje en een drankje voor alle deelnemers.

Er doen tussen de 10 en 15 cliënten aan mee. Je sluit om 15.30 uur gezamenlijk af.

Jaar2018
Datum05-06-2018
LocatieHeertgank 7, 5751 NP Deurne
Contactpersoon
E-mail
Telefoon