Bewonersraad Zuidwester en LFB Goes bezoeken B&W Goes

Bewonersraad van stichting Zuidwester Goes en de medewerker van LFB Goes bezoeken de Burgemeester en Wethouders. Om aandacht te vestigen op de acceptatie en positieve beeldvorming van mensen met een beperking in de maatschappij. Samenwerken en communiceren. De gemeenteraad vertegenwoordigt de belangen van de bevolking van Goes. De Bewonersraad vertegenwoordigt de belangen van de bewoners van Zuidwester in Goes en de LFB is een belangenvereniging voor en door mensen met een verstandelijke beperking.

We beginnen met een kennismakingsrondje in de vorm van een speed-date. Daarna gaan wij een filmpje laten zien over het VN verdrag.We krijgen uitleg over zes thema's van de VN verdrag. De thema's zijn:
– Vervoer
– Werk (wsw en dagbesteding)
– Zorg en Wonen
– Toegankelijkheid
– Hulpmiddelen
– GGZ

Daarna gaan wij met elkaar in gesprek over de onderwerpern. Het voltallige college is aanwezig om in gesprek te gaan. Wethouder Andre van Reest is voorzitter van de avond. Het wordt een afwisselend en interactief programma. Iedereen is welkom! Het is voor mensen met een beperking en andere belangstellende. 

Dinsdag 3 juni van 19.00 – 21.00 
Locatie: Stadskantoor Goes, Emma de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes. 
 

 

Jaar2014
Datum04-06-2014 t/m 06-06-2014
LocatieRommerswalestraat (Zuidwester)
AdresRommerswalestraat 1, 4461ET Goes
Contactpersoon
E-mail
Telefoon