Bijzonder bakken in Appingedam

In Appingedam heeft NOVO een kerkje met een lunchroom en bakkerij, waar cliënten de gasten bedienen en het brood en banket bakken. Voor de Prokkel maken wij gebruik van de bakkerij. Daar kun je samen met onze bakkers en met behulp van picto’s Prokkelcakes bakken.

’s Ochtends is er een groep apotheek assistenten van Apotheek Salentijn Appingedam die mee gaan bakken, van 9.30 tot 11.30 uur. 

’s Middags van 13.00 tot 16.00 uur komen er 5 personen van Stichting Welzijn en dienstverlening Delfzijl die samen met clienten aan de slag gaan.

Zij zijn allen zeer enthousiast. Wilt u ook zo’n ervaring opdoen, kom vooral langs en doe mee. Natuurlijk kun is deze dag ook de lunchroom geopend.

NOVO wil de mogelijkheden en kwaliteiten van mensen met een verstandelijke beperking versterken. Zij biedt hen een leven lang de mogelijkheid tot levensbrede ondersteuning op maat. Zo kunnen cliënten hun leven inrichten zoals zij dat willen. Om dit te realiseren gaat NOVO een duurzame professionele relatie aan met haar cliënten. Hoe dit er in de praktijk uitziet kunt u ervaren in de bakkerij en de bijbehorende lunchroom.

Jaar2009
Datum12-06-2009
LocatieSolwerderstraat 47, 9901 BB Appingedam
ContactpersoonJo Brijk
E-mailJ.Brijk@novo.nl
Telefoon0596-622936