Bijzondere ontmoetingen in een Bijzondere straat in ’s Hertogenbosch

Dat wordt gezellig! Bijzondere Ontmoetingen in een Bijzondere straat. Op zaterdag 12 juni staat de Hinthamerstraat bol van de Bijzondere Ontmoetingen. In de Muzerije, de Bieb, In de Keulse Kar, Hint & Tint, en bij verschillende winkeliers worden culturele workshops georganiseerd. Van muziek maken tot straattheater, van verhalen vertellen tot kunstschilderen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. De aftrap van dit bijzondere evenement vindt plaats om 11.30 uur in de Muzerije.

Kom op zaterdag 12 juni naar de Hinthamerstraat en laat u verrassen! Bijzondere Ontmoetingen komt voort uit de Prokkel. Een landelijk initiatief dat op een vaste datum ontmoetingen tussen mensen met een beperking en mensen zonder beperking organiseert.

Een succesformule die zich razendsnel uitbreid; op 11 en 12 juni staan er door heel Nederland meer dan 150 Prokkels op het programma. Participatie en integratie van verstandelijk gehandicapten is de achterliggende gedachte maar nooit doel op zich. Het gaat, net als bij iedere andere ontmoeting, om gezelligheid, inspiratie en spontaniteit. Niets moet, alles mag.

Bijzondere Ontmoetingen is tevens de afsluiting van de week van de Hinthamerstraat, die start op 6 juni 2010. Voor de Bossche variant van de Prokkel, de Bijzondere Ontmoetingen, is de Hinthamerstraat de plek bij uitstek.

De straat laat alle gezichten zien die ’s-Hertogenhosch rijk is. U vindt er culturele instellingen als het Jheronimus Bosch Art Center, de Bieb en de Muzerije. Maatschappelijke initiatieven als woonzorgcentrum Antoniegaarde, het Inloopschip, de KC markt, eetcafe ’T Warm onthaal, Hint & Tint, MEE, Centrum voor Jeugd en Gezin en Reinier van Arkel. En natuurlijk een diversiteit aan winkels en keur aan gezellige restaurants en cafés.

Zij hebben de handen ineen geslagen om bijzondere ontmoetingen mogelijk te maken. Meedoen aan een Bijzondere Ontmoeting kost niets. Een flinke dosis enthousiasme en een open vizier zijn voldoende. Meer informatie over de Prokkel vindt u op www.prokkel.nl. Alles wat u wilt weten over Bijzondere Ontmoetingen vindt u op zaterdag 12 juni in de Hinthamerstraat te ’s-Hertogenbosch. Kom langs en doe gezellig mee!

Voor meer informatie zie ook www.bijzondere-ontmoetingen.com

Fotoalbum

Foto’s Bijzondere ontmoetingen in een Bijzondere straat

Jaar2010
Datum12-06-2010
LocatieHinthamerstraat Den Bosch
AdresHinthamerstraat , 5211 MD 's-Hertogenbosch
Contactpersoon
E-mail
Telefoon