Club 2009 prokkelt met het Twickelcollege in Delden

Club 2009, een club van jongeren met een beperking, gaat op woensdag 8 juni prokkelen met 15 leerlingen van scholengemeenschap Twickel. We starten met samen eten, gekookt en voorbereid door de jongeren van Twickel. Aansluitend is er een creatief programma door de jongeren van Twickel gemaakt en een grote muziekworkshop door Somnium Music, waar Nicole ter Morsche met alle jongeren samen muziek gaat maken.

Op woensdag 8 juni is het de wekelijkse bijeenkomst van Club 2009, en daar sluit de Prokkel bij aan: de leerlingen van scholengemeenschap Twickel komen die avond naar school, een docent verzorging komt mee om te helpen met pannekoeken bakken en een toetje te maken samen met alle jongeren van club 2009. De verdere avond staat in het teken van activiteiten door de jongeren van Twickel bedacht om samen met de jongeren van Club 2009 te doen.

Op donderdag 9 juni, de landelijke prokkeldag, zal er in de lessen op school van Twickel Delden door de leerlingen die hebben meegedaan aan de Prokkel, een presentatie worden gegeven over de activiteteiten en zal er een prokkelkrant worden gemaakt die samen met een fotocollage in de school wordt opgehangen.

Jaar2011
Datum09-06-2011 t/m 10-06-2011
LocatieScholengemeenschap Twickel Delden
AdresSchoppenstede 19, 7491HG Delden
Contactpersoon
E-mail
Telefoon