De Prokkelweek van Abrona – 2019

Abrona actief in de Prokkelweek

Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht en biedt langdurige zorg en maatschappelijke ondersteuning.

We werken vanuit de eigen regie van de cliënt; onze professionele en gedreven medewerkers en vrijwilligers werken vanuit kernwaarden; kijken naar iemands mogelijkheden en ondersteunen daar waar nodig. Vanuit onze missie, waarin wij ontmoeten, respect en ontplooiingsmogelijkheden benutten als inspiratiebron voor ons handelen, doen we natuurlijk mee met de Prokkelweek.

Ook dit jaar is Abrona van de partij bij de opening van de Prokkelweek. Op de ProkkelSterrenslag vormen de werkers van de afdeling Post & Papier een team met medewerkers van Movisie en met medewerkers van de Volksbank.

Op dinsdag en donderdag gaat Abrona ervaringsdeskundige Ruud als jurylid Prokkels beoordelen in Hilversum en Naarden.

Teamleider Robbin gaat samen met een ervaringsdeskundige nieuwe horizonten verkennen tijdens de 2 daagse workshop Prokkel op Zee.

In Huis ter Heide organiseren we een Workshop Gedichten maken

Cliënten van Kasteel Woerden brengen deze week een bezoek aan Bol.com.

In Woerden organiseert NuDoen! samen met Sportservice provincie Utrecht wandelactiviteiten onder de titel Samen in de Benen.

Een groep werkers van NuDoen! Brengt een bezoek aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten om in gesprek te gaan over Duurzaamheid.

Op vrijdag nemen we deel aan het programma Samenwerken en samen studeren in het Hoger Onderwijs en biedt Abrona excursies aan bij Leerhuis De Biltse Grift/ Landhuis in de Stad, Dagbesteding Mooi van Abrona in Vleuterweide en in de bijzondere wijk Sterrenberg.

We sluiten de week af met een gezellige Oud-Hollandse spellenmiddag in Woerden.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 28 Full Partners, waar Abrona er één van is.

Jaar2019
Datum03-06-2019 t/m 08-06-2019
LocatieAbrona - Huis ter Heide
AdresSterrenberglaan 6, 3712 XA Huis ter Heide
ContactpersoonAnneke Ritzen
E-mailanneke.ritzen@abrona.nl
Telefoon06-54912479