De Prokkelweek van Aveleijn – 2019

Aveleijn is dit jaar partner van de Prokkelweek

Al meer dan 50 jaar bieden we zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking in Twente en de gemeente Berkelland.

Vanuit onze kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor een leven vol betekenis. Een leven waarin je op jouw eigen manier mee kan doen en bij kan dragen aan de maatschappij. En een leven waarin je mooie dingen ervaart. We hebben oog voor jouw mogelijkheden en talenten, maar ook voor jouw beperking en kwetsbaarheid.

Elk jaar doet Aveleijn mee aan de Nationale Prokkelstagedag. Onze cliënten gaan een dag(deel) stage lopen bij een bedrijf in de buurt. Zo ook dit jaar.
Cliënten mochten hun stagevraag indienen, waarna een bedrijf voor ze is gezocht. Dit heeft er toe geleid dat er dit jaar weer verschillende mooie stages zijn geregeld. Er zijn stages bij o.a. de politie, bij wethouders van gemeente Enschede, de Intratruin, de dierenopvang Hengelo, een Albert Heijn en een kinderopvang.

Ook spelen we in de Prokkelweek het Prokkel Doe je mee? spel bij het Kulturhus in Borne.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 28 Full Partners, waar Aveleijn er één van is.

Jaar2019
Datum03-06-2019 t/m 08-06-2019
LocatieAveleijn - bestuurscentrum
AdresGrotestraat 260, 7622 GW Borne
Contactpersoon
E-mail
Telefoon