De Prokkelweek van de Hartekamp Groep – 2020

In de Prokkelweek hebben wij een Livestream Programma op de Hartekamp Groep Facebookpagina met als thema #Prokkelenverbindt

  • Maandag 11.00 uur: Hartekamp Groep in beweging: onze bewegingsagogen organiseren een livestream bewegingsmoment via Facebook waaraan cliënten en familie/vrienden/etc. aan mee kunnen doen. We moedigen het aan om live te reageren of te delen hoe het er bij hen uitziet.
  • Dinsdag 11.00 uur: een live DJ set met een cliënt en begeleider die nummers draaien op verzoek van cliënten, collega's, familie en hopelijk ook voormalig Prokkelpartners. Iedereen kan ter plekke verzoeknummers aanvragen via Facebook
  • Woensdag 11.00 uur: een livestream Bingo via Facebook waaraan cliënten en hun netwerk mee kunnen doen. Je moet je op voorhand opgeven zodat we de Bingokaart toe kunnen sturen. Je geeft je Bingo live door via Facebookreacties of Whatsapp.
  • Donderdag 11.00 uur: op de Prokkeldag nogmaals een DJ set met een andere cliënt samen met begeleider.

Het programma kondigen we op voorhand aan en we moedigen een ieder aan om op de momenten te reageren, te delen, mee te doen, verzoeken in te dienen en zo te laten zien dat we verbonden zijn.


 
De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 28 Full Partners, waar de Hartekamp Groep er één van is.

Informatie

Locatie

De Hartekamp Groep
Delftlaan 327
2024 CJ Haarlem

Contactpersoon


e-mail:
tel:

Datum

08 jun 2020
t/m
13 jun 2020

Aantal deelnemers

Aantal plaatsen: