De Prokkelweek van Elver – 2020

Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en medisch specialisten. Bij ons draait alles om hun unieke verhaal. Elver doet al jaren mee aan de Prokkelweek. Door mee te doen aan verschillende activiteiten in de Prokkelweek breiden bewoners en deelnemers hun netwerk uit. Ze leren nieuwe mensen kennen en ontdekken hoe het er op andere plaatsen aan toegaat: ervarend leren. En, zeker zo belangrijk, maken anderen kennis met de kwaliteiten en mogelijkheden van bewoners van Elver.
 
En er zijn mooie voorbeelden van activiteiten die wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd in de Prokkelweek. Zoals de activiteit in Laag-Soeren samen met studenten van de HAN. Er waren workshops over zingeving, plezier en bewegen. En aansluitend een gezellige barbecue. Of de Wellness-Prokkel in Nieuw Wehl, met een masseur, visagist, manicure en pedicure. Een dag volop ontmoetingen en nieuwe ervaringen.
 
Maar dit jaar is het allemaal een beetje anders.
Graag kijken we binnen Elver naar de mogelijkheden. Daarom hebben we samen met VGZ gezocht naar wat we nog wel kunnen tijdens de Prokkelweek, ondanks de beperkingen tijdens deze coronatijd.
Er is een aangepaste Prokkel bedacht. VGZ komt in de Prokkelweek op 10 juni 2020 om 16.30 uur langs met een cadeau die ze dan graag willen overhandigen aan enkele bewoners, op gepaste afstand. Het cadeau (sport en spelmateriaal) is natuurlijk voor alle cliënten van de Kempenbergerweg in Arnhem.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 28 Full Partners, waar Elver er één van is.

Informatie

LocatieContactpersoon


e-mail:
tel:

Datum

08 jun 2020
t/m
13 jun 2020

Aantal deelnemers

Aantal plaatsen: