De Prokkelweek van Reinaerde – 2019

Reinaerde is dit jaar weer partner van de Prokkelweek

In 2019 is de Prokkelweek is de Prokkelweek van maandag 3 t/m 8 juni. Eén week als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar en als aanjager voor het creëren van duurzame verbindingen. Dit sluit mooi aan bij de strategische koers van Reinaerde en daarom zijn we dit jaar full partner van de Prokkelweek.

Er zijn diverse mogelijkheden om aan te sluiten. Zo kunnen cliënten meedoen met de ProkkelSterrenslag of zich aanmelden voor een Prokkelstage. Je kunt ook een bijeenkomst organiseren in en met de buurt. De Prokkelweek biedt allerlei mogelijkheden voor participatie. Activiteiten kunnen aansluiten op de persoonlijke doelen van cliënten. Laat ze meedenken- en organiseren. 

Op de website www.prokkel.nl vind je meer informatie. Hier kun je ook je Prokkel-activiteit aanmelden. Als je daarbij de naam Reinaerde vermeldt, kunnen wij je activiteit vinden en er in de communicatie aandacht aan besteden.

De Prokkelweek gaat van start met de ProkkelSterrenslag. In 2019 zal dit zijn op maandag 3 juni. Ook jij kunt meedoen met een team! Meld je aan via www.prokkel.nl

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 28 Full Partners, waar Reinaerde er één van is.

Jaar2019
Datum03-06-2019 t/m 08-06-2019
LocatieReinaerde
AdresEuropalaan 310, 3526KS Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon