De Prokkelweek van Triade – 2020

Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden beschermde woonomgevingen, dagbesteding en ondersteuning thuis, op het werk of school. Triade helpt mensen meer invloed op hun leven te krijgen en zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zelf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen.

Tijdens de Prokkelweek gaan we onze cliënten in het zonnetje zetten.

Prokkel Bingo
Woensdag 10 juni om 14.00 uur organiseren Triade en Philadelphia, in het kader van de Prokkelweek, een live stream bingo. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Zeewolde. Prokkelen staat voor prikkelende ontmoeting tussen mensen met- en zonder beperking.

We nodigen medewerkers en cliënten uit Zeewolde uit om mee te doen. Er zijn leuke prijzen te winnen en het is ‘fun’ om andere mensen te ontmoeten en even weg te zijn uit de dagelijkse beslommeringen.

De bingo wordt live uitgezonden via ‘Zeewolde voor elkaar’ en aan elkaar gepraat door Niels en Simon, ervaren radio-makers die weten hoe een en ander in elkaar steekt. Het is de bedoeling dat je meedoet met je smartphone of Ipad. Willen jullie meedoen? Neem dan contact op met Shqipe Pllana of Jan Blei. s.pllana@vitree.nl
jblei@triade-flevoland.nl
 
Prokkel theater
De cliënten van het Spotlight theater in Almere zijn bezig om een trailer (promotievideo) te maken. De theatervoorstelling gaat over cliëntzeggenschap. De trailer zal tijdens de Prokkelweek verstuurd worden naar de burgemeester van Zeewolde, Stichting Philadelphia en Stichting Prokkel. Op deze manier zal het Spotlight theater meer naamsbekendheid krijgen en hopen ze in de toekomst geboekt te worden. Youtube link volgt nog.
 
Prokkel, Rotaryclub & Gemeente Zeewolde
Creative lokale helden zorgen voor welverdiende afleiding! De Rotary Zeewolde wil op 13 juni een evenement verzorgen bij Triade Vitree en Philadelphia. Uiteraard met inachtname van de dan geldende corona regels. Wat ze precies gaan doen blijft nog even een verrassing. Er volgt een nieuwe vlog hierover.
 
Prokkel & ROC
Ook de studenten van het ROC Almere zijn druk bezig om leuke online-activiteiten voor alle cliënten van Triade Vitree te organiseren. Tijdens de Prokkelweek zullen er gave activiteiten plaatsvinden.
 
De activiteiten zullen ook na de Prokkelweek doorgaan met het doel om cliënten sociale interactie (online) aan te bieden. Hopelijk wordt het een leuke samenwerking en kunnen cliënten alsnog leuke activiteiten doen in dit corona-tijdperk.
 
Meedoen?
Het is de bedoeling dat je meedoet met je smartphone of Ipad. Is dit iets voor jouw locatie of ken je een cliënt die belangstelling heeft om mee te doen, neem dan contact met ons op.
Shqipe Pllana of Jan Blei. s.pllana@vitree.nl of jblei@triade-flevoland.nl.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 28 Full Partners, waar Triade er één van is.

Informatie

LocatieContactpersoon


e-mail:
tel:

Datum

08 jun 2020
t/m
13 jun 2020

Aantal deelnemers

Aantal plaatsen: