DELA en Prisma samen de tuin in – Biezenmortel

Door iets goeds te doen voor een ander geef je het leven meer betekenis. Om dat mogelijk te maken heeft coöperatie DELA in 2007 Stichting DELA Fonds opgericht. Dit jaar vindt de DELA DoegoedWeek 2018 plaats van 4 tot en met 9 juni. We organiseren deze week activiteiten met mensen met een verstandelijke, fysieke of psychische beperking. Door elkaar te ontmoeten leren we elkaar en elkaars mogelijkheden beter kennen. De ontmoeting staat deze dag centraal. We hopen dat deze ontmoetingen tot mooie goededoelenactiviteiten gaan leiden.

Midden in het Brabantse landschap beheert Prisma 'Landpark Assisië'. Hier zorgen ze al 110 jaar met volle overtuiging voor met mensen met een verstandelijke beperking. Een prachtig terrein met een rijke geschiedenis, cultuur en natuur.

Medewerkers van Coöperatie DELA gaan samen met cliënten van Prisma in de moestuin werken. Er zijn verschillende werkzaamheden in deze Samentuin zoals onkruid wieden, bankjes beschilderen, plantjes zetten, fruitstruiken opbinden, zonnebloemen opbinden, lunch klaarmaken.

Na het werk gaan ze met elkaar lunchen en laten krijgen medewerkers van DELA nog een rondleiding op dit prachtige park.

Jaar2018
Datum05-06-2018
LocatieHooghoutseweg 3, 5074 NA Biezenmortel
Contactpersoon
E-mail
Telefoon