Directie en receptiestage bij MEE Nederland in Utrecht

Wij hebben dit jaar twee Prokkelstageplaatsen.

e eerste plek is op beleidsniveau. Marcel Zeeman (LFB) komt een dag meelopen met Jan de Vries bij MEE Nederland. De exacte invulling van die dag zal de komende weken duidelijk worden. Er zitten bijvoorbeeld ook externe afspraken bij en Marcel gaat dan met Jan de Vries mee.

De andere plek is licht administratief of receptiewerkzaamheden. Afhankelijk van de achtergrond van de stagiaire kan het meer handjes-werk (oud papier ophalen, helpen bij koffie en broodje bij vergaderingen, etc.) zijn of licht computer- of kopieerwerk. Tijdens de dag is begeleiding aanwezig. We hebben al drie keer eerder een stagiaire gehad en passen de werkzaamheden ook graag aan aan de persoon die komt.

Organisatie MEE Nederland is de landelijke brancheorganisatie van de MEE-organisaties. MEE biedt door het hele land heen laagdrempelige cliëntondersteuning. Alle MEE-organisaties zijn bij MEE Nederland als lid aangesloten. Jaarlijks ondersteunt MEE zo'n 100.000 cliënten. Wij vinden het erg leuk iemand uit de doelgroep een stageplek te bieden.

Jaar2014
Datum05-06-2014
LocatieMEE NL
AdresKoningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon