Documentaire maken in Lelystad

Ik wil in de Prokkelweek een documentaire gaan maken. Ik ben opzoek naar mensen met een verstandelijke beperking die hieraan mee willen werken. Zowel meedenken over de inhoud, maar ook die in de documentaire willen komen.
Je moet wel in de buurt van Lelystad wonen, zodat we makkelijk bij elkaar kunnen komen om de documentaire in elkaar te zetten.

De documentaire gaat over de maatschappij; waarom mensen met een verstandelijke beperking nog niet serieus genomen worden. Mensen met een verstandelijke beperking hebben net zoals ieder ander ook wensen en interesses op allerlei gebieden.

Een voorbeeld om het verhaal kort te maken: Elk jaar word er een Prokkelweek gehouden. Je kan bij een organisatie als persoon met een verstandelijke beperking stage lopen! Nu heb ik een passie; radio maken! Ik was vorig jaar bij een radiozender, daar zat ik in de studio. Ik mocht alleen maar naar ruiken! Maar echt mee doen ho maar! Waarom?

Het gaat erom om een beeld te laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking ook heel goed mee kunnen komen in de maatschappij!

Jaar2015
Datum01-06-2015 t/m 06-06-2015
LocatieStichting Gerbera
AdresKreek 141, 8212 XJ Lelystad
Contactpersoon
E-mail
Telefoon