Doe je mee? spel bij buurthuis De Boog in Utrecht

Op woensdag 8 juni tussen 13.00 en 16.00 uur gaan wij het 'Doe je mee?' spel spelen bij het buurthuis De Boog in Utrecht. Wij begeleiden dit spel als spelleidersduo bestaande uit iemand met en iemand zonder beperking. Hiervoor hebben wij de spelleiderstraining gevolgd.

Als duo willen wij een voorbeeld zijn van hoe je samen kan werken en gelijkwaardig kan zijn, of je nou wel of geen beperking hebt.

Wie zijn wij: wij zijn Kevin en Astrid. Kevin heeft een verstandelijke beperking en wordt door Astrid begeleid als mede-spelleider. Kevin wil graag mensen helpen en dingen organiseren. Dit doet hij samen met U-Onbeperkt. Deze groep mensen hebben allen een beperking, maar zoeken de mogelijkheden op die mensen samen hebben. Op deze manier willen ze zich verbinden en versterken. Iedereen met hun eigen ervaringskennis en ideeën. Zie ook de site http://www.uonbeperkt.nl/.

Wij willen dit spel samen met mensen uit de buurt spelen in combinatie met mensen met een beperking. Dit om elkaar beter te leren kennen en er hopelijk contacten mee te creëren. Wij hopen dat er veel mensen komen om dit spel samen met ons te spelen. Alvast tot 8 juni.

Groeten Kevin en Astrid

Jaar2016
Datum08-06-2016
LocatieBuurthuis De Boog
AdresGambiadreef 60, 3564 ES Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon