Doe Maar in concert in Ermelo

Doe Maar in concert. Showband Doe Maar verzorgt samen met het Veluws Senioren Orkest het “Adri Brouwer “ memorial concert. Beide orkesten laten ieder apart horen waar ze goed in zijn, maar een groot aantal marsen worden deze avond samen gespeeld.

Donderdag avond 9 juni is ieder welkom in ‘t Keerpunt Nieuwekamp 1-5 3853 HP in Ermelo.
Aanvang 19.00 uur einde 20.00 uur.
Toegang is gratis.

Dit concert staat in het teken van Prokkel, de verstandelijk gehandicapten 2 daagse die dit jaar weer plaats vindt. De titel Adrie Brouwer memorial concert komt van Adrie Brouwer die in 2005 overleed en die tot op zijn honderste! levensjaar nog lid was van showband Doe Maar.
De organisatie ligt in handen van s Heeren Loo en showband Doe Maar. Showband Doe Maar wil haar muzikanten, muziek laten maken maar ook laten horen en zien aan het publiek. Indien mogelijk deelname aan “normale”activiteiten. Aangezien het vaak voorkomt dat het organisatorisch moeilijk en kostbaar is om met een band van 70 deelnemers op stap te gaan, nodigen wij muzikanten uit de omgeving uit om met ons samen te spelen.
Dit is gratis en voor iedereen toegankelijk. Het bezoekers aantal ligt gemiddeld op 250 bezoekers per concert. Je kunt gerust spreken dat hier sprake is van omgekeerde integratie. Voor Doe Maar is dit een doelstelling die niet eenmaal per jaar maar welke maandelijks steeds met een ander orkest plaats vindt. Als follow up op dit gebeuren laten we ons uiteraard ook zien het horen op “normale” festifiteiten.
Zo organiseert showband Doe Maar op 18 juni gezamelijk en in samen werking met EDG de drumfanfare uit Ermelo en popkoor Ermelodie een minitaptoe. Na afloop van dit concert gaan we met alle bezoekers marcheren en bewegen. De organisatie die dag valt samen met Feté la Musiq en Prokkel-Ermelo.
Al deze muziek aktiviteiten worden mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en stagiares, defensie en vele anderen. Voor deze initiatieven heeft Doe Maar in 1998 de Fenix prijs ontvangen en in 2009 de Professor Lindeboom prijs.

Jaar2011
Datum09-06-2011
LocatieNieuwekamp 1, 3853 Ermelo
Contactpersoon
E-mail
Telefoon