DuurzaamheidsProkkel – Heemstede

Verschillende bedrijven en organisaties die zich bezig houden met het milieu, duurzaamheid en hergebruik van materialen en producten presenteren zich voor bewoners van Locatie Hartekamp in Heemstede, Locatie Hartekamp is onderdeel van de Hartekamp groep.
Wij bieden zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze Prokkel richt zich met name op cliënten die niet zo snel een stage binnen een bedrijf zouden kunnen lopen.

Enkele voorbeelden van activiteiten:

  • Cliënten kunnen producten en speelgoed ruilen bij een kringloopwinkel de snuffelmug,
  • Spaarnelanden zal laten zien hoe een millieustraat werkt,
  • bij Mooi Zooi kan je van oude spullen nieuwe spullen maken en
  • Nuon komt met ernergiecoaches en een computerspel om onze cliënten en medewerker tips en advies te geven over energieverbruik, Cliënten kunnen zich tijden deze dag aanmelden voor een bezoek aan een windmolen van Nuon. Daarnaast zal Nuon de Tesla van de directeur een dagje meenemen zodat cliënten zien wat een duurzame auto is.

Er is nog veel meer te zien en te beleven. Organisaties die meewerken zijn: Nuon, Spaarnelanden, de Snuffelmug, Mooi Zooi, Juttergeluk, Pieter Vermeulen centrum, Nova Collega en Fioretti College. Hopelijk volgen er nog veel meer.

Jaar2017
Datum13-06-2017
LocatieDe Hartekamp Groep
AdresHerenweg 5, 2105 MB Heemstede
Contactpersoon
E-mail
Telefoon