Elver actief in de Prokkelweek 2018

Elver actief in de Prokkelweek
Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en medisch specialisten. Bij ons draait alles om hun unieke verhaal. Elver doet al jaren mee aan de Prokkelweek. Door mee te doen aan verschillende activiteiten in de Prokkelweek breiden bewoners en deelnemers hun netwerk uit. Ze leren nieuwe mensen kennen en ontdekken hoe het er op andere plaatsen aan toegaat: ervarend leren. En, zeker zo belangrijk, maken anderen kennis met de kwaliteiten en mogelijkheden van bewoners van Elver.

Ook dit jaar heeft de coördinator vrijwilligerswerk van Elver weer leuke en prikkelende ontmoetingen georganiseerd. 
Hieronder zie je welke activiteiten er dit jaar door Elver worden georganiseerd in het kader van de Prokkelweek: 

  • Bij dagbestedingscentrum het Pleijwerk van Elver in Arnhem is er op dinsdag 5 juni een sportieve Prokkel. Met ondersteuning van 10 medewerkers van NUON wordt een sportdag georganiseerd.
  • Een deelnemer van dagbestedingscentrum het Pleijwerk gaat een dag helpen bij de dagelijkse groen-activiteiten van tuingroep Top Groen.
  • Een deelnemer van dagbestedingscentrum het  Pleijwerk gaat een dag bij het servicepunt van Elver meewerken in verpleeghuis Heijendaal in Arnhem.
  • Zeven bewoners van Elver gaan op donderdag 7 juni een halve dag stage lopen bij het UWV in Amsterdam. Twee begeleiders reizen samen met de bewoners per trein naar Amsterdam om daar bij het UWV rond te kijken.

Linkjes naar de activiteitenkalender van Elver in de Prokkelweek:

Jaar2018
Datum04-06-2018 t/m 09-06-2018
LocatieNieuw Wehlseweg 14, 7031 HW Nieuw-Wehl
ContactpersoonJosé Faassen
E-mailjfaassen@elver.nl
Telefoon0314 69 69 11