Excursie bij Lokaal 010 en atelier de Nieuwe Stempel in Amersfoort

Deelnemers aan het IC Life Multiplier event (samen werken en studeren in het hoger onderwijs met mensen met een verstandelijke beperking. Een plek voor iedereen) hebben de mogelijkheid om aan excursies deel te nemen. Een van de excursies is een bezoek aan Lokaal 010 en atelier de Nieuwe Stempel

Amerpoort en MBO Amersfoort School voor Welzijn en School voor Gezondheidszorg hebben een inspirerend voorbeeld voor inclusief campusleven. Samen hebben zij drie dagbestedingslocaties gerealiseerd binnen deze MBO locatie. Zodoende kunnen cliënten en medewerkers van Amerpoort en mbo-studenten en docenten werken samen en leren van elkaar.

Lokaal 010 is een dagbestedingsgroep voor jong volwassenen met een ernstige verstandelijke meervoudige beperking (EVMB). Atelier De Nieuwe Stempel is een werkplek waar jongeren met een matig tot lichte beperking dagelijks producten drukken en verkopen. En cursisten met een beperking leren en ontwikkelen zich twee dagen per week bij LeOn. Elke dinsdag hebben zij samen met mbo-studenten les. Tijdens deze excursie ontmoet u cliënten, professionals van Lokaal 010 en Atelier de Nieuwe Stempel en studenten van MBO-Amersfoort.

Jaar2019
Datum07-06-2019
LocatieMBO Amersfoort
AdresLeusderweg 30-34, 3817 KB Amersfoort
Contactpersoon
E-mail
Telefoon