Gezellige Prokkel spelletjesmiddag in Ridderkerk

In het kader van de Prokkelweek zal er op zaterdag 11 juni van 13.00 – 16.00 uur een gezellige middag plaatsvinden op het grasveld tussen de flatgebouwen van de Rijnsingel en de Spuistraat, waarbij een ontmoeting kan plaatsvinden tussen de bewoners van Rijnsingel 461 en de overige flatbewoners.

De activiteit wordt georganiseerd door leerlingen van Zadkine, samen met de bewoners van Rijnsingel 461. Zij zouden het erg leuk vinden om u te ontmoeten op deze middag. U kunt elkaar dan beter leren kennen in een informele sfeer.

Dankzij een samenwerkingsinitiatief met Zadkine college Rotterdam wordt het mogelijk gemaakt een prokkelspelletjesmiddag te organiseren. Leerlingen van Zadkine opleiding
Administratief, Secretarieel en Commercieel
(Jan Ligthartstraat 250, 3083 AM Rotterdam) hebben samen met de bewoners van de Rijnsingel, kleinschalige wonen, Stichting IJsselmonde-oost de spelletjesmiddag bedacht.

Tijdens deze middag kunt u meedoen met activiteiten als Sjoelen, Bordspelletjes, Jeu-de-Boules, Schilderen en Bingo. Deze spellen worden begeleid door de leerlingen Zadkine College en een bewoner(s) van Rijnsingel 461. Uiteraard zal een lekker hapje en drankje en muziek niet ontbreken. Het belooft een gezellige middag te worden en u bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Bent u er ook bij? Zet de datum dan alvast in uw agenda! (u hoeft zich niet op te geven)
Komt allen naar het GRASVELD SPUISTRAAT/RIJNSINGEL!

Jaar2016
Datum11-06-2016
LocatieIJsselmonde-Oost - De Rijnsingel
AdresRijnsingel 461, 2987SV Ridderkerk
Contactpersoon
E-mail
Telefoon