Hiphopsessies in Amsterdam

Cliënt Charook van de Trampoline en Meric en Arfas van Korte Water dromen om te rappen. Dit wordt georganiseerd i.s.m. collega's Rita en Laura (Dagcentrum de Trampoline) en Cheryl (woonlocatie Korte Water) en PLUS (buitenschoolse begeleiding) en voor cliënten van deze locaties.

Charook heeft alle kinderen en begeleiders van de Trampoline in mei 2017, tijdens het optreden van de Zuid Afrikaanse artiest Ha Man, versteld doen staan met zijn taalgevoel, timing en beeldige tekstgebruik.
 
Dit is normaal een jongen die behoorlijk in zichzelf is gekeerd, en nu opende hij zich als een prachtige bloem. Iedereen stond versteld en dit heeft het team dat betrokken bij hem is gemotiveerd om hier meer mee te doen!
 
We gaan op 12 en 14 juni een studio bouwen op onze locatie op Meerhuizenplein: hij gaat dan samen met producer Paul beats maken en rappen. Op die dag zal uit het oosten van het land ook de ervaren rapper Kevin, tevens cliënt vanuit Philadelphia, hem en de andere heren en dames die ook die dagen de studio in mogen duiken, meenemen in hoe het is om op te treden en hoe je teksten schrijft.
 
Hierna gaan we op donderdag 22 juni naar de studio van Stichting Dock om daar een nummer op te nemen met producer Yan.
 
We verwachten dat dit een prachtige ontmoeting zal worden en dat dit kan resulteren in een vaste samenwerking met de diverse partijen zodat het mogelijk blijft voor Charook en vele anderen van Philadelphia om zich te uiten via teksten en aan de gang te kunnen met een muziekgenre wat erg leeft onder jongeren en een goede uitlaatklep voor gevoelens: zowel frustratie, liefde, verlangens en bovenal: dromen

Jaar2017
Datum12-06-2017 t/m 14-06-2017
LocatieOC de Trampoline
AdresMeerhuizenplein 4, 1078 TC Amsterdam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon