Ik zie, ik voel, wat jij ervaart ?! – Didam

Ik zie, ik voel, wat jij ervaart is de titel van deze Prokkel die georganiseerd wordt door het Sociaal team van de gemeente Montferland in samenwerking met Estinea.

In plaats van mensen met een beperking een dag te laten meelopen met iemand zonder een beperking, doen wij het andersom: wij gaan omgekeerd Prokkelen. Wij laten leden van de nieuwe gemeenteraad een dagdeel meelopen met mensen met een beperking. Op deze manier zien, voelen en ervaren de nieuwe raadsleden wat het betekent om met een beperking te moeten leven. De omgekeerde Prokkel vindt plaats in mei. Tijdens de verschillende meeloopmomenten wordt een filmopname gemaakt door het Movie Team van Estinea.

Tijdens de Prokkelweek op 7 juni wordt de film vertoond aan de Prokkelaars en genodigden, waarna geëvalueerd wordt door elkaars ervaringen te bespreken en deelname aan diverse workshops, onder begeleiding van het team Samen Sterk van Estinea. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch in het werkcafé van het gemeentehuis in Didam, dat gerund wordt door mensen met een beperking.

Jaar2018
Datum07-06-2018
LocatieGemeentehuis Montferland
AdresBergvredestraat 10, 6942 GK Didam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon