Jaarfeest ’s Heeren Loo in Bedum

Het thema van ons Zomerfeest is: KUNST(en). Samen met ouders, familie, buurtgenoten en vrijwilligers maken we kunst. Dat doen we in samenwerken met de Grote Kunsttoren.

Midden op de Fazant (straat waar we wonen) komt een hele hoge toren te staan. (10 meter hoog) In het begin van de middag zal deze toren nog kaal en leeg zijn. Maar met zijn allen gaan we deze toren mooi maken. Dit doen we door SAMEN grote panelen te beschilderen. Deze worden in de toren geplaatst zodat we uiteindelijk een hele grote toren vol zelf gemaakte kunst hebben.
Maar er is natuurlijk meer…stoeptekenen en kastelen bouwen in een hele grote zandbak. Er zijn ook acrobaten die hun kunsten aan ons vertonen. Bovendien is er een grote vrijmarkt. Iedereen die het wel mag zijn of haar spulletjes verkopen. Ook staat er een hele grote draaimolen waarmee iedereen rondjes mag draaien. Er is geweldige live muziek van Jo the Banyoman, op “zijn paard” maakt hij rondjes om voor ons te zingen en te spelen. Er is ook speciaal theater voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. De voorstelling heet: Op weg naar Wonderland. Het is een voorstelling vol met muziek, geur en licht. Ook is er een groot terras met live muziek. Natuurlijk zijn er heerlijk hapjes te verkrijgen zoals:schepijs, suikerspinnen en heerlijk poffertjes.
Kortom: te veel om op te noemen. Van 14.00 uur – 17.00 uur. Het grote zomerfeest (Prokkelfeest) is voor alle cliënten van ’s Heeren Loo, hun ouders, familie en natuurlijk alle buurtgenoten en overige inwoners uit Bedum e.o.

Jaar2009
Datum13-06-2009
LocatieFazant 15, 9781 XE Bedum
ContactpersoonPatricia van der Ploeg
E-mailpatricia_van_der_ploeg@hotmail.com
Telefoon06-57595639