Jongeren Twickel College in Delden pakken uit

We starten op zaterdag 12 juni om 9.00 uur met een ontbijt. Deze wordt verzorgd door veertien jongeren van Twickel Delden tussen de 12 en 14 jaar voor club 2009: een groep jongeren met een beperking tussen de 8 en 22 jaar.
Daarna zijn er verschillende activiteiten in en rond de school die de jongeren in groepjes voorbereiden, uitvoeren en begeleiden, zoals flesvoetbal, een taart bakken, muziekactiviteit, schilderactiviteit, stoffen tas beschilderen, sportbloopers kijken. Na een gezamenlijke lunch, ook weer verzorgd door de jongeren van Twickel (12-14 jaar), wordt ’s middags gewerkt aan een voorstelling waarbij de jongeren samen een programma maken voor een soort circusoptreden. Om 15.30 uur wordt er een voorstelling gegeven voor ouders, belangstellenden, broertjes en zusjes en wordt de middag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje, natuurlijk weer verzorgd door de jongeren.
Er wordt een DVD en fotoserie van de dag gemaakt door de jongeren van Twickel en één van de jongeren met een beperking komt eind juni, in het kader van een vrijwilligersproject op school, aan alle eerste klassers vertellen over club 2009 en het prokkelen.

Jaar2010
Datum12-06-2010
LocatieScholengemeenschap Twickel Delden
AdresSchoppenstede 19, 7491HG Delden
Contactpersoon
E-mail
Telefoon