Kijk in mijn wereld, kijk in jouw wereld bij Het Atelier in Houten

 "Kijk in mijn wereld, kijk in jouw wereld" met Het Atelier van Reinaerde.

Het Prokkelen in Houten is begonnen. Op vrijdag 9 mei is het Prokkel evenement van 2014 "Kijk in mijn wereld, kijk in jouw wereld" gestart. In de maand naar de Prokkelweek gaan cliënten van Het Atelier van Reinaerde en leerlingen het Wellant College (VMBO) elkaar viermaal ontmoeten en samen werken aan een mozaïekstoeptegels voor "De Droomcirkel".

De Prokkel is een onderdeel van de Prokkel "Kijk in mijn wereld, kijk in jouw wereld" waarin in samenwerking met de Krachtfabriek, van Houten&co en Joca (Kunstenares en Houtense Held) leerlingen van het Wellant College (VMBO) en de Berg en Bosch (VSO voor met name kinderen met een vorm van autisme) in kleine groepjes samen werken aan dit creatieve project. Op deze manier leren zij elkaar en maken kennis met elkaars mogelijkheden en beperkingen. Met andere woorden: zij nemen een kijkje in elkaars wereld.

In totaal doen 110 leerlingen mee in de leeftijd tussen de 13 en 17 jaar. Zo rond de 16 kinderen zullen meewerken aan dit project in Het Atelier van Reinaerde (in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld). Op donderdag 5 juni is de afsluiting van dit bijzondere project bij de De Droomcircel, waarbij ook de wethouder aanwezig zal zijn. Onder genot van een hapje en een drankje zullen de leerlingen voor de laatste keer samenkomen. We hopen dat er dan al een aantal tegels ingemetseld liggen.

Jaar2014
Datum05-06-2014
LocatieZonnehout 36, 3991 MX Houten
Contactpersoon
E-mail
Telefoon