Koekje erbij? in ’s Gravenzande

“Koekje erbij?” 

Twee twee geriatrische zorgvragers, twee mensen met een verstandelijke beperking en twee studenten van het ROC gaan op 7 juni high tea'en bij de Intratuin. Met als thema “een koekje erbij?”.

Wij willen deze activiteit met twee geriatrische zorgvragers uitvoeren. Wij hebben gekozen voor deze activiteit, omdat de geriatrische zorgvrager een leuk dagje uit kan gebruiken met een gezellige high tea. Wij willen de activiteit zo eenvoudig mogelijk houden voor de geriatrische zorgvrager, zodat ze niet teveel prikkels krijgen. Een eenvoudige activiteit vinden zij vaak ook al erg leuk. Hoe groter je de activiteit maakt, hoe meer prikkels, ze kunnen dan verward raken en dan raken ze het doel van de activiteit kwijt. Want het doel is om een gezellige middag te houden onder het genot van een high tea.

Naar alle waarschijnlijkheid zal onze activiteit gehouden worden bij de Intratuin in ’s Gravenzande. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-s-gravenzande/tuincaf/
 
Het tijdschema voor de activiteit is dan ook als volgt:
 
Tijd Wat
11.00 uur We gaan naar de Intratuin
11.30 uur Binnenkomst bij het tuin café van de Intratuin
11.45 uur Start High Tea
13.30 uur Einde High Tea

We lopen nog een rondje door de Intratuin en genieten van de mooie bloemen en planten en nemen een kijkje bij de dieren. Daarna brengen we ze terug naar huis.

De verstandelijke gehandicapten wonen op een woonvoorziening van Sheerenloo west Nederland  wat onderdeel is van het Westerhonk.

Mede mogelijk gemaakt is door: Haket bv Water en Scherminstallaties en de Intratuin.

Jaar2013
Datum07-06-2013
LocatieIntratuin
AdresMonsterseweg 129, 2691 JE s gravenzande
Contactpersoon
E-mail
Telefoon