Kunst zonder Grenzen, Kunst zonder Beperkingen weekend in 2018 – Loon op Zand

Reeds voor een 7e jaar werken een lang weekend (8-10 juni) 30 cliënt-kunstenaars (met beperking) samen met een 20 tal kunstenaars. Het doel is de cliënt-kunstenaars volwaardige kunstenaars te laten zijn en ze blijvend te stimuleren met als resultaat dat zowel de artiest als de mens achter de artiest groeien, samen met hun duurzaam maatschappelijk functioneren.

De cliënt-kunstenaars staan te trappelen om deel te nemen en vragen keer op keer wanneer het weer is. Ditzelfde geldt voor de medewerkers en begeleiders van ASVZ, en onze vrijwillige kunstenaars. Dit jaar gaan studenten van Albeda voor een extra prikkelende ontmoeting zorgen! 

Er wordt meestal gewerkt met een thema en dit jaar is dat een ‘een gallisch dorp’. De fantasie draait reeds op volle toeren in de voorbereiding, en de client-kunstenaars kunnen zich gaan verheugen om te gaan schilderen, beeldhouwen, grafisch te werken, graffiti te spuiten, of landart te bouwen en creëren, en/of wat zich aandient. Een ieder werkt op basis van zijn haar keuze en/of talent. Dat bepaalt tevens of men werkt een op een of in een groepje. Men leert van elkaar en heeft plezier met elkaar. 

Op zondag 10 juni van 14.00u-16.00u. is de expositie. Welkom!

Jaar2018
Datum08-06-2018 t/m 09-06-2018
LocatieLandgoed Gaia Yggdrasil
AdresUdenhoutseweg 2, 5175 NX Loon op Zand
ContactpersoonToineke Theeuwes
E-mailtoineke@thorsmother.nl
Telefoon0416-364243