LFB Goes gaat op Prokkelpad!

De medewerkers van LFB Goes gaan in de Prokkelweek op Prokkelpad!

– Amelia gaat een kijkje achter de schermen nemen bij Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO)
– Dounia gaat Prokkelen bij Slachtofferhulp Zeeland. Ze gaat enkele uren meelopen met de teamleidster van de algemene dienst en later met een medewerker van de juridische dienst. Samen met een vrijwilliger gaat Dounia een rechtszitting bezoeken.
– Robin en Mirjam gaan op bezoek bij de regiotaxi. De planning voor die dag is nog in de maak.
– Lindsey gaat een dagje meerijden bij de politie. We zijn het programma aan het maken samen met de wijkagent Martin Reijntjes, die in onze wijk actief is.
– Morad heeft al een dagje mee mogen lopen met de wethouder Welzijn en Zorg van de gemeente Goes. Voor de Prokkelweek is hij nog hard aan het denken wat hij wilt gaan doen.
– Mireille is nog bezig haar Prokkelstage te regelen. Zij wil in ieder geval met een bestuurslid meelopen van Vilans (daar werkt Mireille ook een aantal dagen in de week als ervaringsdeskundige)
– Judith (een nieuwe medewerker bij ons) gaat een dagdeel meelopen met een medewerker van voormalig MEE (nu SMWO) en wil graag een dagdeel meelopen in de Ruilwinkel. We zijn bezig dit te regelen.

Jaar2017
Datum15-06-2017
LocatieJoseph Lunslaan 17, 4463 CV Goes
Contactpersoon
E-mail
Telefoon