LFB Goes op Prokkelstage

Medewerkers LFB Goes gaan op Prokkelstage

– Lindsey als Dounja gaan naar de Beleidsprokkel bij het het ministerie van Veiligheid en Justitie. Bij de Dienst Justitiële Inrichtingen worden ervaringsdeskundigen ingezet om hun medewerkers te trainen in omgang met mensen met een verstandelijke beperking.

– Daarnaast gaat Dounja eind april op vervroegde Prokkelstage bij René Verhulst, burgemeester van de gemeente Goes. Die dag is er een feestelijk programma en ze mag o.a. mee naar de uitreiking van de jaarlijkse 'lintjes' als koninklijke onderscheiding.

– Amelia den Braber gaat op Prokkelstage bij Visio. Visio begeleid en traint mensen met een visuele beperking (blinden en slechtzienden).

– Viviane en Mireille gaan samen op stage bij SMWO (Stichting Maatschappelijk werk en Welzijn Oosterschelderegio). Daar krijgen ze een gevarieerd programma en kennismaking met de SMWO.

– Viviane haar 2e Prokkelstage voor die week is op de Mytylschool in Goes. Ze vmag een dagje meelopen als klasse-assistent.

– Mirjam gaat stage lopen bij de gemeente Goes bij WIZ (Werk, Inkomen en Zorg) op de afdeling Wmo. Mirjam gaat een kijkje achter de schermen nemen van de Wmo loketmedewerkers.

Jaar2016
Datum09-06-2016
LocatieLFB Goes
AdresJoseph Lunslaan 17, 4463 CV Goes
Contactpersoon
E-mail
Telefoon