LFB Utrecht op Prokkelstage

LFB Scholing & Training
– Henriette gaat op Prokkelstage bij de Hogeschool Utrecht. Ze gaat meelopen met docenten, studenten en onderzoekers van de opleidingen sociaal werk. Voorbeelden van werkzaamheden zijn; een interview doen; overleg of kennisbijeenkomst bijwonen; een verslag maken; een les verzorgen samen met een docent; een les bijwonen met een student.

– Caron gaat naar de Beleidsprokkel bij het het ministerie van Veiligheid en Justitie. Bij de Dienst Justitiele Inrichtingen worden ervaringsdeskundigen ingezet om hun medewerkers te trainen in omgang met mensen met een verstandelijke beperking.

– Angela mag op dinsdag 7 juni een dag meelopen op De Fotoacademie. 

LFB Nederland
– Niels gaat op woensdag 8 juni een dag meelopen bij Zorg in Beweging. Zorg in Beweging begeleid kinderen met een beperking met sport en spel. Niels mag meelopen met een medewerker en samen gaan zij kinderen van 10 jaar begeleiden met sporten. 

–  Moniek van der Meij, ervaringsdeskundige gaat een dag meelopen met Gijsbert van Lomwel, Hoofd Kenniscentrum UWV. Samen gaan zij hun ervaringen uitwisselen. Moniek gaat meelopen bij verschillende werkzaamheden zoals werkbezoeken en overleggen. Ook zal zij een rondleiding krijgen door het gebouw. Tijdens het MT overleg (management team) zal Moniek vanuit haar ervaring vertellen over haar leven met autisme. En daarmee ook aangeven waar zij tegenaan loopt bij de regels van het UWV voor het behouden van haar baan.

– Michiel gaat stage lopen bij de Kamerbewaarder van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. 

Jaar2016
Datum09-06-2016
LocatieLFB Nederland
AdresZonnebaan 39, 3542 EB Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon