Maand van het spannende boek met koffie/thee en gratis koek in Eibergen

De Top Art winkel / schenkerij van Estinea in Eibergen gaat meedoen aan de maand van het spannende boek. Tijdens de Prokkelweek kunnen mensen die meedoen aan een fietstocht/puzzeltocht (die langs allemaal mini biebs gaat) bij ons koffie/thee drinken met gratis koek. De koek wordt gebakken en aangeboden door cliënten van Estinea.

Bij de Top Art winkel staat een mini bieb en daarnaast zijn er in de gemeente Berkelland meer locaties waar een kastje van de mini bieb staat. Hier kan je gratis boeken lenen, maar ook bij ons lezen in de schenkerij of op het terras. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

De winkel wordt versierd met veel dingen die gemaakt zijn van oude boeken. Het thema van de tocht is het spannende boek: bij ons is dan ook een aanwijzing te vinden die de deelnemers nodig hebben om aan de puzzeltocht deel te nemen.

Daarnaast wordt er tijdens de Prokkelweek ook voorgelezen in de schenkerij aan kinderen van een basisschool. Dit willen we tot een terugkerend iets maken, geregeld iemand die komt voorlezen aan basisschoolkinderen.

In de Prokkelweek komt waarschijnlijk de burgemeester van Berkelland voorlezen. Hij is hier erg enthousiast over. Dit wordt definitief in de week van 30 mei.

Jaar2016
Datum07-06-2016 t/m 11-06-2016
LocatieTop Art Eibergen
AdresNieuwstraat 33, 7151 CD Eibergen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon